MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen zijn behandelingen die worden uitgevoerd met als doel om u er gezonder en jeugdiger uit te laten zien. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten cosmetische behandelingen. Kliniek 88 is gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen voor het gezicht. Wij bieden zeer veel verschillende behandelingen aan waarover wij u graag informeren.

Bij Kliniek 88 werken ervaren specialisten met hoge standaarden. Wij gaan altijd voor een perfect resultaat en altijd op veilige en verantwoordelijke manier te werk. Dat betekent dat wij maatwerk leveren. Ieder gezicht is anders en iedereen heeft zo zijn of haar eigen probleemgebieden en wensen. Bij Kliniek 88 is iedereen welkom.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Inbrengen Van Een Botuline Toxine Injectie In Het Voorhoofd
Inbrengen Van Een Botuline Toxine Injectie In Het Voorhoofd
Soorten Fillers En Toepassingen

Soorten cosmetische behandelingen van Kliniek 88

Het is goed om te weten dat er diverse soorten cosmetische behandelingen zijn die variëren in toegankelijkheid en intensiteit. Wij bieden passende behandelingen aan voor mensen met lichte klachten of de wens om iets tegen bijvoorbeeld beginnende ouderdomslijntjes te doen, maar ook behandelingen voor mensen die te kampen hebben met meer zichtbare effecten van ouderdom.

Voor al onze cosmetische behandelingen geldt dat deze worden uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren specialisten. Ook maken wij gebruik van hoogwaardige middelen en producten. Kliniek 88 voert ook revisies uit: wij krijgen regelmatig klanten bij wie cosmetische behandelingen door andere partijen niet naar wens zijn uitgevoerd. Dat geeft aan over welke expertise wij beschikken.

De Behandelruimte Voor De Microneedling Behandeling

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten
Inbrengen van Botuline Toxine (botox) door middel van injectie

Plan een vrijblijvend consult gesprek

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij nemen met plezier de tijd om uw vragen te beantwoorden en u alle benodigde informatie te verschaffen over de cosmetische behandelingen die wij aanbieden voor het gezicht. Heeft u concrete interesse? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op uw wensen, kunnen wij voorbeelden laten zien en uitleggen welke behandelingen voor u geschikt zijn, hoe de behandelingen eruit zien en waar u op mag rekenen.

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top