MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Lipfillers

Door Kliniek88

Volle lippen passen helemaal in het beeld van het huidige schoonheidsideaal. Niet iedereen is hier echter mee geboren en bij het ouder worden, zullen de lippen soms ook dunner worden. Vandaag de dag kunt u echter voor volle lippen kiezen. Volle lippen kunt u makkelijk krijgen door lipfillers te laten zetten.

Wat zijn lipfillers precies en hoe werken lipfillers? Dat leest u hieronder.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Behandeling Met Lipfillers In De Onderlip Bij Kliniek 88
Behandeling Met Lipfillers In De Onderlip Bij Kliniek 88
Lipfiller Behandeling In De Onderlip Bij Kliniek 88

Werkingsduur lipfillers

Een lipfiller werkt gemiddeld 6 tot 18 maanden. Hier een grafiek over de duur van de werkzaamheid op basis van wetenschappelijk onderzoek (resultaat verschilt wel per behandelgebied en zuiverheid van de filler).

Grafiek Waarin De Effectiviteit Van Fillers Naar Verloop Van Tijd Staat Aangegeven

Prijzen lipfillers

Tijdens een vrijblijvend gesprek krijgt u advies over of lipfillers geschikt zijn voor u. U kunt van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 17.00 een vrijblijvend afspraak inplannen. Schikt dit niet? Dan kunt u op afspraak in de avonduren langskomen. Daarnaast kunt u advies krijgen over welke hoeveelheid u nodig heeft. Na het consult gesprek weet u duidelijk wat de lipfillers gaan kosten. Twijfelt u of u nog andere fillers wilt laten zetten? Ook daar kunt u advies over vragen tijdens het consult.

Lipfillers
1 ml € 299
2 ml € 580
3 ml € 825
Lipfiller Behandeling In De Onderlip Bij Kliniek 88

Wat zijn lipfillers?

Lipfillers zijn een methode om de lippen te laten opvullen. Het is geen permanente behandeling. Dit is een goede behandeling als u vollere lippen wilt of als uw lippen niet helemaal gelijk of symmetrisch zijn. Bij het zetten van lipfillers wordt er met een injectienaald een heldere gel in de lippen gespoten. De moderne fillers zijn gebaseerd op de stof hyaluronzuur. Deze stof lijkt op een stof die ons lichaam zelf aanmaakt, namelijk hyaluronzuur. Lipfillers zijn tegenwoordig erg populair. Het zetten van lipfillers wordt eigenlijk al heel lang gedaan, namelijk sinds de 19e eeuw. Lipfillers worden voornamelijk gezet bij mensen onder de 35 jaar. De resultaten zijn namelijk vaak het mooist en het natuurlijkst bij relatief jonge leeftijd. Kliniek 88 heeft echter de expertise om bij elke leeftijd fillers te zetten.

Lipfillers

Voor en na foto's

Het aanbrengen van lipfillers is werk voor een echte specialist. Alleen dan krijgt u het perfecte, natuurlijk ogende resultaat. De specialisten van Kliniek 88 zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Wij corrigeren zelfs door andere partijen slecht gezette lipfillers.

Naast lipfillers kunt u ook fillers laten zetten in andere delen van het gezicht. Zo kunt u fillers laten zetten rondom de neus, in de kaak, rondom de ogen en in de jukbeenderen.

before van lipfillers bij Kliniek 88Resultaat van lipfillers bij Kliniek 88
Before lipfillers bij kliniek 88Resultaat van lipfillers bij Kliniek 88
Before lipfillers bij Kliniek 88Resultaat van lipfillers bij Kliniek 88

Veelgestelde vragen over lipfillers

Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan tenzij het je eerste lipfiller behandeling is, dan zien we vaak dat het volume sneller verdwijnt. Daarnaast is de duur van het effect afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler.

Vanaf het moment dat u een fillers behandeling bent ondergaan en vanaf het moment dat u besluit te stoppen met fillers is het natuurlijke verouderingsproces gewoon doorgegaan.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Behandeling Met Lipfillers In De Onderlip Bij Kliniek 88

Voor lipfillers in Zwolle en Enschede

In Kliniek 88 kunt u in Zwolle en Enschede lipfillers laten zetten. Gemiddeld werkt een lipfiller tussen de 6 en 18 maanden. De werkelijke werkingstijd hangt onder andere af van de zuiverheid van de filler. Het zetten van lipfillers duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Meestal wordt er tussen de 0,5 tot 1 ml vloeistof gebruikt. Het herstel na een behandeling duurt meestal een tot drie dagen. Na de behandeling hebben de meeste mensen opgezwollen lippen. Het is belangrijk om dan niet aan de lippen te zitten en eventueel uw lippen te koelen. Een voordeel van lipfillers is dat de filler opgelost kan worden door een speciaal oplosmiddel. Als u niet tevreden bent of toch eerder de lipfiller wilt weghalen, kan dit hierdoor eenvoudig. Een lipfiller kan ook worden gecorrigeerd door het extra spuiten van fillers in de lip.

Wachtruimte Van Kliniek 88 Voor De Behandeling

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten

Stappenplan

Lipfillers

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top