MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Huidveroudering

Helaas wordt onze huid ouder, net als wij zelf ouder worden. Vanaf ongeveer 20 jaar begint huidveroudering al. Gemiddeld is huidveroudering zichtbaar vanaf 35 tot 40 jaar. Hoe snel de huid veroudert, hangt van een aantal factoren af. Er zijn erfelijke en uitwendige factoren die hier invloed op hebben. Hieronder leest u meer over huidveroudering.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
De PDO-draadlift Behandeling Bij Kliniek 88
De PDO-draadlift Behandeling Bij Kliniek 88

Huidveroudering tegen gaan

Huidveroudering helemaal tegengaan is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we dingen doen om ervoor te zorgen dat de huid minder snel veroudert. Op de erfelijke factoren van huidveroudering hebben we helaas geen invloed. Dit wordt ook wel intrinsieke huidveroudering genoemd. Wel hebben we invloed op de uitwendige huidveroudering. Dit wordt extrinsieke huidveroudering genoemd. Hieronder staan een aantal omgevingsfactoren die de huid sneller kunnen verouderen.

De wisseling van hormonen door de menopauze kan ook de huid sneller verouderen. Helaas is er op dit moment geen behandeling hiertegen.

Wat kunt u zelf doen tegen huidveroudering? Door de huid goed te verzorgen, blijft de huid soepel. Een droge huid moet bijvoorbeeld speciale verzorging hebben voor droge huid, zodat de huid goed gehydrateerd blijft.

Te veel blootstelling aan ultraviolette straling (zonlicht en zonnebank)
Stel uzelf niet te lang bloot aan de zon. Smeer uzelf altijd in met zonnebrandcrème en doe dit regelmatig. Beperk of vermijd het gebruik van de zonnebank.

Roken
Door de nicotine veroudert de huid sneller. De nicotine heeft effect op de cellen die invloed hebben op de veroudering van de huid. Rook daarom niet.

Overgewicht
Door overgewicht kan de huid sneller gaan hangen door de zwaartekracht. Hierdoor lijkt de huid ouder.

Slechte kwaliteit of kwantiteit van je slaap
Als u niet goed in diepe slaap komt of te weinig slaapt kan het lichaam niet goed herstellen. Door het niet goed herstellen van het lichaam kan de huidveroudering sneller gaan.

Ongezonde voeding
Door een gezonde en gevarieerde voeding krijgt u genoeg voedingsstoffen binnen. Als u een tekort heeft aan bepaalde vitamines of mineralen kan het lichaam niet goed lichaamsfuncties uitvoeren, zoals het vernieuwen van cellen.

Alcohol
Alcohol is toxisch voor ons lichaam. Elke keer als u drinkt moet het lichaam hard werken om de alcohol te verwerken. Regelmatig te veel alcohol drinken kan ervoor zorgen dat de huid sneller verouderd.

Huidveroudering tegengaan met behulp van een natuurlijk middel
(Belotero Revive)

Het eerste wat u zult merken bij huidveroudering is dat de huid droog en vermoeid is. Ook ziet u rimpels en fijne lijntjes. Door uw huid goed te verzorgen ziet u er frisser en jonger uit. Met fillers en botox kunt u door middel van een injectie tijdelijk een jonger uiterlijk krijgen. Er is echter ook een natuurlijk middel dat u kunt gebruiken, namelijk Belotero Revive. Dit is net als botox en fillers een injectie. Het bestaat uit de combinatie van glycerol en hyaluronzuur. Deze vloeistof vult de fijne lijntjes in de huid op. Het gebruiken van Belotero Revive heeft diverse voordelen, zoals:

  • Minder ruwe plekjes en roodheid
  • Een stevigere huid
  • Een verbeterde huidstructuur
  • Meer elasticiteit
  • Een gehydrateerde huid

Naast Belotero Revive kunt u ook andere producten gebruiken, zoals Radiesse®. Dit is een merk filler met Calciumhydroxylatatiet microsferen, dat zorgt voor extra aanmaak van collageen. Daarnaast kunt u bij Kliniek 88 terecht voor Profhilo ® om het uiterlijke verouderingsproces te corrigeren.

Belotero Revive

Wil je je huidstructuur verbeteren en genieten van een jonge frisse uitstraling met een natuurlijke look? Dan kies je voor de filler Belotero® Revive. De injectable is geschikt voor hydratatie en verbetering van de huidstructuur.

Prijzen huidverbetering

Huidverbetering
Belotero Revive 1,0 ml € 199
Profhilo 2,0 ml € 299
Radiesse 1,5 ml € 389
Uitleg over Botuline toxine (botox)

Plan een vrijblijvend consult gesprek

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij nemen met plezier de tijd om uw vragen te beantwoorden en u alle benodigde informatie te verschaffen over de cosmetische behandelingen die wij aanbieden voor het gezicht. Heeft u concrete interesse? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op uw wensen, kunnen wij voorbeelden laten zien en uitleggen welke behandelingen voor u geschikt zijn, hoe de behandelingen eruit zien en waar u op mag rekenen.

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top