MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

PDO-draadlift

Effectieve oplossing voor huidverstrakking en rimpelvermindering

Als cosmetische kliniek wilt u uw klanten de meest geavanceerde en effectieve behandelingen bieden om hun huid te verjongen en te revitaliseren. Een van de nieuwste innovaties op dit gebied is de PDO-draadlift. Deze behandeling is een niet-chirurgische methode om de huid te liften en te verstrakken, en kan worden gebruikt om verschillende probleemgebieden aan te pakken, zoals de kaaklijn, wangen, nek en wenkbrauwen.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
De PDO-draadlift Behandeling Bij Kliniek 88
De PDO-draadlift Behandeling Bij Kliniek 88
Wachtruimte van Kliniek 88 voor de behandeling

Wat is een PDO draadlift?

PDO-draadlift staat voor Polydioxanone-draadlift. Dit is een behandeling waarbij fijne draden van polydioxanone (PDO) in de huid worden ingebracht. PDO is een biologisch afbreekbaar materiaal dat veel wordt gebruikt in de medische wereld, zoals bij hechtingen en chirurgische draad. De draden worden onder de huid geplaatst en vervolgens voorzichtig aangespannen om de huid te liften en te verstrakken. Het effect van de PDO-draadlift is vergelijkbaar met een facelift, maar dan zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met een operatie.

Prijzen PDO-Draadlift

PDO-Draadlift
Losse draad € 149
2 draden € 299
4 draden € 599
6 draden € 899
Botuline Toxine (botox) Voorbereiding Bij Kliniek 88

Toepassingen van een PDO draadlift

 • Wenkbrauwlift
 • Mondhoeken
 • Wangen
 • Kaaklijn
 • Hals of decolleté

Op de plaats van de draadjes, maakt de huid lichaamseigen collageen aan. Dit verjongt en verstevigt de huid. Hierdoor heeft het een liftende werking, ook nadat de draadjes zijn ‘opgelost’. Afhankelijk van de conditie van de huid, blijft het resultaat half jaar tot twee jaar na de ingreep zichtbaar.

Het voordeel ten opzichte van een chirurgische facelift is dat het herstel snel en voorspoedig verloopt met een direct resultaat. Doordat er geen incisie gemaakt hoeft te worden ontstaan er geen littekens in de huid.

Veelgestelde vragen over de PDO draadlift

Een PDO draadlift is een niet-chirurgische behandeling waarbij oplosbare draden van polydioxanone (PDO) in de huid worden ingebracht om het weefsel te liften en te verstevigen.

De draden van de PDO draadlift worden in de huid ingebracht en werken als een soort anker. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder.

Een PDO draadlift behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten, afhankelijk van het aantal draden dat geplaatst moet worden.

Een PDO draadlift is relatief pijnloos, aangezien er bijna geen incisies of verdovingen nodig zijn.

Het resultaat van een PDO draadlift kan tot 1-2 jaar aanhouden, afhankelijk van de individuele factoren van de patiënt.

Het resultaat van een PDO draadlift is direct zichtbaar, maar het volledige effect kan na 2-3 maanden worden beoordeeld.

Ja, de meeste patiënten kunnen direct na de behandeling weer aan het werk.

Ja, een PDO draadlift is een veilige behandeling, omdat het gebruik maakt van oplosbare draden die door het lichaam worden afgebroken.

Ja, er kan enige roodheid, zwelling en gevoeligheid optreden na een PDO draadlift, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Een PDO draadlift kan op verschillende delen van het gezicht en lichaam worden uitgevoerd, zoals het voorhoofd, de wangen, de nek en de buik.

Het aantal PDO draden dat nodig is voor een behandeling hangt af van het specifieke gebied dat wordt behandeld en de gewenste resultaten.

Geschikte kandidaten voor een PDO draadlift zijn patiënten die last hebben van losse of slappe huid en op zoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing.

Ja, een PDO draadlift is ook geschikt voor mannen die last hebben van slappe huid en op zoek zijn naar een niet-chirurgische behandeling.

Het herstel na een PDO draadlift is relatief kort. De meeste patiënten kunnen binnen enkele dagen hun normale activiteiten hervatten.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Onze Artsassistenten Helpen U Graag Ter Voorbereiding Van De Behandeling

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

 • Veilige en pijnloze behandelingen
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
 • Garantie op een natuurlijk resultaat
 • Klinieken in Zwolle en Enschede
 • Ervaren cosmetisch specialisten

De PDO draadlift behandeling

Tijdens de ingreep wordt u lokaal verdoofd door middel van een gel of een injectie. Het inbrengen van de draadjes gebeurt door middel van een dun naaldje. In de meeste gevallen is hier direct na de ingreep al niets meer van te zien. In een enkel geval kan op de plaats waar geprikt is een blauwe plek ontstaan. Deze zal na enkele dagen weer wegtrekken. Na de ingreep voelt de huid direct al iets strakker aan.

Lees alles over de botuline toxine behandelingen bij Kliniek 88
Uitleg over Botuline toxine (botox)

Het consult

Of u in aanmerking komt voor een draadlift is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld uw leeftijd (de beste resultaten worden met deze methode behaald bij mensen tussen de veertig en zestig jaar) en de conditie van uw huid.

Wilt u meer informatie over een draadlift of wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan via 038 – 303 55 80 of maak online een afspraak.

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top