MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Profhilo ®

Profhilo is een ultrapuur hyaluronzuur in hoge concentratie; gebruikt om het verouderingsproces te corrigeren.

Het heeft een drievoudige werking:

  • Het verbetert huidhydratatie
  • Verbetering elastine vezels
  • Verbetering acne en littekens
8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Resultaat Van De Profhilo Behandeling Bij Kliniek 88
Resultaat Van De Profhilo Behandeling Bij Kliniek 88

Hoe werkt Profhilo?

Profhilo verbetert de multi-level remodelling, met andere woorden; het creëert de juiste omstandigheden voor het prolifereren, migreren en organiseren van de huid op cellulair niveau van de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten. De wetenschap achter dit product is zeer interessant.

Prijzen Profhilo ®

Profhilo ®
2ml € 299

Veelgestelde vragen over Profhilo ®

De Profhilo behandeling is een nieuwe behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling.

Voor het beste resultaat is het goed om de behandeling met Profhilo na 4 weken nog eens te herhalen. Vervolgens bestaat het onderhoud uit elke zes maanden (afhankelijk van de conditie van de huid) een behandeling met Profhilo te herhalen om langdurig resultaat te behouden.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Behandelruimte Kliniek 88

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top