MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Radiesse®

De filler voor een jongere uitstraling

We leven steeds langer en blijven ook langer actief. Dan wil je graag dat je huid er ook jong uit blijft zien. Helaas treedt er een verouderingsproces op in ons lichaam en zie je dat bijvoorbeeld in je gezicht. Er ontstaan rimpels en plooien. Je huid ziet er minder fris uit en je uitdrukking kan wat vermoeid en somber lijken, terwijl je je prima voelt. Met Radiesse® pak je de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces aan. Voel je goed en laat het zien!

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Radiese Botox Behandeling
Radiese Botox Behandeling
Inbrengen Van De Radiesse Injectie Bij Man In Het Voorhoofd
Inbrengen van Botuline Toxine (botox) door middel van injectie

Een liftend effect met Radiesse®

Radiesse® is een veelzijdige filler, werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie, en heeft een liftend effect. Veel mannen en vrouwen kiezen voor een Radiesse® behandeling omdat het de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Het herstelt volumeverlies, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit.

Prijzen Radiesse behandeling

Radiesse®
1,5 ml € 389
3,0 ml € 699

Veelgestelde vragen over een Radiesse® behandeling

Het resultaat van hyaluronzuur fillers is ongeveer 6-9 maanden zichtbaar. Een Radiesse filler blijft langer zichtbaar, namelijk zo’n 9-12 maanden.

Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van het gebied en de cliënt wordt er vooraf verdoofd. Radiesse wordt met een canule of een dun naaldje geïnjecteerd. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Radiesse Behandling Zwolle Enschede

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten
Wachtruimte van Kliniek 88 voor de behandeling

De Radiesse® ervaring

Al ruim 15 jaar kent Radiesse® een toenemend succes als nieuwe-generatie filler. Radiesse® is een effectieve en veilig te gebruiken filler voor het opvullen van rimpels, het terugbrengen van volume in je gezicht en het verbeteren van de huidkwaliteit. Patiënten zijn erg tevreden over de Radiesse® behandeling en het langdurig zichtbare resultaat.

Ervaringen

Onze artsen besprek graag alle mogelijkheden voor uw situatie

Vrijblijvend consultatiegesprek

Wij raden je aan om een vrijblijvend consultatiegesprek te plannen bij onze kliniek in Enschede of Zwolle.

Een Radiesse® behandeling:

  • Wordt alleen uitgevoerd door gerenomeerde artsen met speciale training in het uitvoeren van de behandeling
  • Vermindert rimpels, brengt volume terug in je gezicht en verbetert de huidkwaliteit.
Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top