MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Fillers (volumeverlies)

Bij Kliniek88

Bij Kliniek 88 zijn wij gespecialiseerd in alle filler behandelingen. Wij gaan altijd voor een perfect resultaat, en altijd op veilige en verantwoorde wijze.  Voor al onze cosmetische behandelingen geldt dat deze worden uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren specialisten.

Heeft u het gevoel dat uw uiterlijk niet klopt met hoe oud u uzelf voelt? Wilt u dat graag veranderen, maar niet elke paar maanden naar een kliniek? Dan zijn fillers iets voor u. Hieronder leest u wat fillers precies zijn en hoe u er jonger kunt uitzien door fillers.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Botuline Toxine (botox) Injectie
Botuline Toxine (botox) Injectie

Werkingsduur fillers

Een filler werkt gemiddeld 6 tot 18 maanden. Hier een grafiek over de duur van de werkzaamheid op basis van wetenschappelijk onderzoek (resultaat verschilt wel per behandelgebied en zuiverheid van de filler).

Grafiek Waarin De Effectiviteit Van Fillers Naar Verloop Van Tijd Staat Aangegeven

Prijzen fillers

Fillers kunt u laten zetten bij Kliniek 88 in Zwolle en Enschede. U kunt kiezen uit 1, 2 of 3 milliliter. Hoe meer milliliter u kiest, hoe voordeliger het is. Meestal worden er meerdere gebieden behandeld. Zo krijgt u het beste resultaat. Wij beschikken over jarenlange expertise, zelfs in het corrigeren van fillers die elders zijn aangebracht.

Fillers
1 ml € 299
2 ml € 580
3 ml € 825
De behandeling van het gezegd door middel van filler injecties bij Kliniek 88

Wat zijn fillers?

Fillers zijn sinds een aantal jaren erg populair. Fillers zijn net als botox injecties die ingespoten worden. Echter zorgen fillers er niet voor dat de spieren tijdelijk worden verlamd. Fillers vullen lijntjes en rimpels in het gezicht op. Hierdoor verdwijnen rimpels tijdelijk. Een filler bestaat uit een heldere gel. De fillers die momenteel worden gebruikt zijn gebaseerd op hyaluronzuur. Dit lijkt op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Een groot voordeel van fillers is dat u bepaalde cosmetische ingrepen kunt voorkomen. Zo kan een neus worden gecorrigeerd met fillers, waardoor een neuscorrectie niet nodig is. Een behandeling met fillers kan ook redelijk makkelijk worden gecorrigeerd met een nabehandeling. Een filler kan ook worden verwijderd met een speciaal oplosmiddel.

Soorten Fillers En Toepassingen

Soorten fillers en toepassingen

Lipfillers

Bij het plaatsen van lipfillers is de injectietechniek, injectieplaats en de hoeveelheid injectievloeistof erg belangrijk.

Lees meer

Rokerslijntjes

Dit zijn kleine ondiepe lijntjes in het gezicht. Deze kunnen makkelijk worden opgevuld met fillers.

Jukbeenfillers

Sommige mensen krijgen bij het ouder worden een meer ingevallen gezicht. Door het behandelen met fillers wordt de verhouding van het gezicht mooier. Met de leeftijd treedt er volumeverlies in het gezicht op. Dit kan zich uiten in ingevallen wangen. Dit kan eveneens komen door roken of na een periode van gewichtsverlies. Dit verlies aan volume kan opgevuld worden met de natuurlijke fillers. De arts gaat na onderzoek van uw wangen op uw gezicht de verhouding aantekenen volgens de DaVinci methode. Deze methode is gebaseerd op de bevindingen van Leonardo Da Vinci over de formule voor schoonheid. Da Vinci heeft de verhoudingen van vele gezichten onderzocht en kwam tot de ontdekking dat er bepaalde verhoudingen constant aanwezig zijn om iemand ‘mooi‘ te vinden. Deze verhoudingen helpen ons de dag van vandaag om de juiste plek te injecteren om het maximale resultaat te bereiken.

Traangootfillers

Volumeverlies onder de oogleden geeft een vermoeide uitstraling en kan als zeer storend worden ervaren. Grootste klacht? ‘iedereen vraagt of ik wel goed geslapen heb?‘ Het geeft een uitgebluste verouderde en vermoeide blik. Door dit op te vullen met fillers ziet u er energieker uit. Daarom is dit tevens een van de meest gevraagde en tegelijk ook de meest risicovolle fillerinjectie, omdat het direct onder het oog is. Er lopen vele belangrijke, fijne bloedvaten in dat gebied die voor de doorbloeding in het oog zorgen. Uitgebreid onderzoek door de dokter is cruciaal. Deze behandeling vindt plaatst in 2-3 sessies wegens de hoge nauwkeurigheid en voorzichtigheid.

Kaaklijnverstrakking

Het laten behandelen van de kaaklijn heeft veel effect op hoe iemand eruit ziet. Hierdoor kunt u er snel een stuk jonger uitzien.

Neuscorrectie

U kunt fillers laten plaatsen op de plaatsen waar de neus niet recht loopt.

Neus-lippen-plooi

Dat zijn de lijnen tussen neus en lippen. Deze rimpels worden meestal geassocieerd met de marionettenlijntjes. Het zijn meestal wat dieper gelegen rimpels die een minder frisse, minder blije uitstraling geven. Aan de hand van de Neuslippenplooi schaal wordt u onderzocht en krijgt u advies van de arts. Na het consult kunt u behandeld worden. De behandeling zal bestaan uit een filler injectie om de verloren volume op te vullen.

Fillerbehandelingen

Voor en na foto's

Om erachter te komen of u geschikt bent voor een filler behandeling kunt u het beste een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts samen met u uw wensen en kunt u al uw vragen stellen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de eventuele risico’s en kosten zijn.

Kaaklijnverstrakking met fillers
Start situatie van een kaaklijnverstrakking door middel van fillers bij Kliniek 88Resultaat van een kaaklijnverstrakking door middel van fillers bij Kliniek 88
Lipfillers
Before lipfillers bij Kliniek 88Resultaat van lipfillers bij Kliniek 88
Neuscorrectie met fillers
Start situatie voor de neuscorrectie door middel van fillers bij Kliniek 88Resultaat van een neuscorrectie door middel van fillers bij Kliniek 88
De start situatie van een neuscorrectie door middel van filler injecties bij kliniek 88Resultaat van een filler behandeling voor het corrigeren van de neus bij Kliniek 88

Veelgestelde vragen over fillers

Fillers zorgen ervoor dat volumeverlies in een gebied in het gezicht wordt hersteld. Hierbij streven wij altijd naar een natuurlijk resultaat.

Bij Kliniek 88 werken wij met verdovingszalf. De gebieden die wij gaan behandelen met fillers worden licht verdoofd met zalf. In de fillers waar wij mee werken zit ook een verdovingsmiddel maar je kan natuurlijk altijd nog wel iets voelen het is niet geheel pijnloos. Maar de pijn is over het algemeen goed de verdragen.

Het resultaat is direct zichtbaar en na twee weken is het resultaat optimaal. Wacht daarom altijd twee weken, voordat u het eindresultaat beoordeeld.

Het gemiddelde resultaat is vaak 9-12 maanden, echter kan dit per persoon erg verschillen.

Ja! Filler is op basis van hyaluronzuur, of terwijl een eigenlichaamsstof. Filler is een natuurlijke stof die na verloop van tijd wordt afgebroken door het lichaam en daardoor is een filler behandeling dus niet permanent.

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden kunt u het beste een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts samen met u, uw wensen en kunt u al uw vragen stellen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de eventuele risico’s en kosten zijn.

Vanaf 18 jaar is het mogelijk om een injectable behandeling zoals filler te ondergaan.

Hiermee wordt de hoeveelheid gebruikte filler bedoeld. De hoeveelheid is afhankelijk van het te behandelen gebied, de mate van volumeverlies en het gewenste resultaat. De arts informeert u hier vooraf over, zodat u weet wat u kunt verwachten en wat de prijs van de behandeling is.

Als u het resultaat wilt behouden, is het raadzaam om de filler behandeling te blijven herhalen. Filler werkt namelijk gemiddeld 9-12 maanden.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Botuline Toxine (botox) Voorbereiding Bij Kliniek 88

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten
Inbrengen van Botuline Toxine (botox) door middel van injectie

Voor Fillers in Zwolle en Enschede

Fillers kunt u laten zetten bij Kliniek 88 in Zwolle en Enschede. U kunt kiezen uit 1, 2 of 3 milliliter. Hoe meer milliliter u kiest, hoe voordeliger het is. Een groot voordeel is dat de filler gemiddeld 6 tot 18 maanden werkt. Hierdoor hoeft u niet zo vaak naar de kliniek, zoals bijvoorbeeld bij een botoxbehandeling. Het verschilt per behandelgebied hoe lang de filler werkt. Meestal worden er meerdere gebieden behandeld. Zo krijgt u het beste resultaat. Wij beschikken over jarenlange expertise, zelfs in het corrigeren van fillers die elders zijn aangebracht.

Stappenplan

Fillerbehandeling

Ervaringen

Plan een vrijblijvend consult gesprek

Wilt u graag een afspraak inplannen? Of twijfelt u nog? In beide gevallen kunt u gratis gebruik maken van een vrijblijvend consult gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u advies van een professional. Onze professionals kunnen u adviseren over welke behandeling het beste bij u past en welke behandeling het meeste effect heeft.

Onze artsen besprek graag alle mogelijkheden voor uw situatie
Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top