MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

PRP (Vampire facelift )

Platelet Rich Plasma

Platelet-Rich Plasma (PRP) is een relatief nieuwe en opwindende behandeling die de afgelopen jaren in populariteit is gegroeid. PRP is een injecteerbare behandeling die gemaakt wordt van het eigen bloed van de patiënt. Het bloed wordt gecentrifugeerd om de bloedplaatjes van de rest van het bloed te scheiden, wat vervolgens wordt geïnjecteerd in de behandelgebieden.

een PRP behandeling kan worden gebruikt om een breed scala aan esthetische problemen te behandelen, waaronder haarverlies, rimpels en littekens. Het is een veilige en effectieve behandeling die het herstelproces van het lichaam stimuleert.

PRP, ook wel Vampire Facelift genoemd, is een veilige en effectieve behandeling die een natuurlijke en algehele verjongingseffect biedt. Het gebruikt de natuurlijke genezingskracht van het lichaam om de huidkwaliteit te verbeteren en kan worden gebruikt voor een breed scala aan esthetische problemen.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
Voorbereiding Van PRP Behandeling Bij Kliniek 88
Voorbereiding Van PRP Behandeling Bij Kliniek 88
Wachtruimte van Kliniek 88 voor de behandeling

Hoe werkt PRP?

Bloedplaatjes spelen een belangrijke rol bij het genezingsproces van het lichaam. Ze bevatten groeifactoren die helpen bij het stimuleren van de regeneratie en het herstel van beschadigd weefsel. De PRP behandeling gebruikt deze eigenschappen van bloedplaatjes om het herstelproces van het lichaam te stimuleren.

Tijdens de PRP-behandeling wordt bloed van de patiënt afgenomen en gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te isoleren. Het geconcentreerde plasma dat wordt verkregen wordt vervolgens geïnjecteerd in de behandelgebieden. De groeifactoren in het plasma stimuleren het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, wat resulteert in verbeterde huidkwaliteit en een algehele verjongingseffect.

Voordelen van de PRP behandeling

de PRP behandeling biedt vele voordelen als het gaat om het verbeteren van de huidkwaliteit en het verjongen van de huid. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Natuurlijke behandeling – PRP gebruikt de natuurlijke genezingskracht van het lichaam om de huid te verbeteren. Dit betekent dat er geen kunstmatige ingrediënten of stoffen worden gebruikt tijdens de behandeling.
 • Veilige behandeling – Aangezien het bloed van de patiënt wordt gebruikt tijdens de behandeling, is er weinig tot geen risico op bijwerkingen of allergische reacties.
 • Verbeterde huidkwaliteit – PRP stimuleert de collageenproductie en verbetert de bloedtoevoer naar de behandelgebieden. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en jeugdigere huid.
 • Meerdere behandelingen – PRP kan worden gebruikt voor een breed scala aan esthetische problemen, waaronder rimpels, littekens en haarverlies.
PRP behandeling bij de slaap | Kliniek 88

Prijzen PRP behandeling

PRP
PRP kuur (3 behandelingen)
(inclusief pure HA gezichtsmasker voor thuis 4 behandelingen)
€ 950
1 losse behandeling € 350
Botuline Toxine (botox) Voorbereiding Bij Kliniek 88

Toepassingen van de PRP behandeling

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ongelijke huidtextuur
 • Dunne en transparante huid
 • Rijpe of ouder wordende huid
 • Doffe en vermoeide huid
 • Huidversteviging
 • Littekens
 • Roodheid
 • Onderoogleden (wallen)

Veelgestelde vragen over de PRP behandeling

PRP staat voor Platelet-Rich Plasma. Het is een injecteerbare behandeling die gemaakt wordt van het eigen bloed van de patiënt. De behandeling staat ook bekend als ‘de Vampire Facelift’.

PRP maakt gebruik van de groeifactoren die aanwezig zijn in bloedplaatjes om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

PRP kan worden gebruikt voor een breed scala aan esthetische problemen, waaronder haarverlies, rimpels en littekens.

Ja, aangezien het bloed van de patiënt wordt gebruikt tijdens de behandeling, is er weinig tot geen risico op bijwerkingen of allergische reacties.

De meeste patiënten ervaren weinig tot geen pijn tijdens de behandeling.

Een PRP-behandeling duurt meestal ongeveer 30 minuten tot een uur.

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de specifieke problemen die u wilt behandelen. Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig, met tussenpozen van ongeveer 4 tot 6 weken.

De meeste patiënten kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Er is geen downtime nodig.

Ja, PRP kan worden gecombineerd met andere behandelingen zoals microneedling of fillers voor een nog beter resultaat.

Het resultaat van een PRP-behandeling is meestal binnen enkele weken tot maanden zichtbaar.

Ja, PRP is geschikt voor alle huidtypen.

Ja, PRP kan worden gebruikt om haaruitval te behandelen.

Het resultaat van PRP kan enkele maanden tot jaren aanhouden, afhankelijk van de specifieke behandeling en de patiënt.

Nee, er is geen leeftijdslimiet voor PRP.

Nee, PRP is geen permanente oplossing. Onderhoudsbehandelingen zijn nodig om het resultaat te behouden.

Mogelijke bijwerkingen van PRP zijn zwelling, blauwe plekken en lichte pijn op de injectieplaats.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
Inbrengen van Botuline Toxine (botox) door middel van injectie

Het resultaat van een PRP behandeling

De huidverbetering is al merkbaar na één PRP behandeling. Wij adviseren drie behandelingen voor een optimaal resultaat.

Het resultaat is niet direct zichtbaar, de productie van collageen en hyaluronzuur kost tijd. Na de behandeling gaan de groeifactoren aan de slag en doen ze hun werk. Dit proces duurt minimaal vier tot zes weken, waarna de tweede behandeling plaatsvindt. We adviseren om ongeveer drie behandelingen met een tussen periode van 4-6 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Vervolgens is het effect ongeveer een jaar zichtbaar. Als u daarna één keer per jaar terugkomt, houdt u het effect in stand. Uiteraard is het blijvende resultaat in de toekomst ook afhankelijk van andere factoren, zoals uw leefstijl (roken, drinken, stress etc.).

Uw Ontvangt Het Behandelplan Van Onze Artsassistenten Bij Kliniek 88

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

 • Veilige en pijnloze behandelingen
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
 • Garantie op een natuurlijk resultaat
 • Klinieken in Zwolle en Enschede
 • Ervaren cosmetisch specialisten

Ervaringen

Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top