MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Microneedling

Door Kliniek 88

Microneedling is een niet-invasieve cosmetische behandeling die helpt bij het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van uw huid.
Microneedling werkt door kleine gaatjes in de huid te maken met behulp van kleine naalden. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid en zorgt voor de productie van nieuwe huidcellen en collageen, wat leidt tot een gezondere, jonger uitziende huid.

Onze ervaren en gekwalificeerde specialisten zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken geavanceerde apparatuur om de meest effectieve microneedling-behandelingen te bieden. We zorgen ervoor dat onze patiënten comfortabel zijn tijdens de behandeling en geven hen gedetailleerde instructies over hoe ze voor hun huid moeten zorgen na de behandeling.

8.7
Uit 46 ervaringen
1500
Cliënten
1500
Behandelingen verricht
De Microneedling Behandeling Bij Kliniek 88
De Microneedling Behandeling Bij Kliniek 88
Resultaat van een geslaagde microneedling behandeling

Wat is Microneedling?

Microneedling kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan huidproblemen te behandelen, waaronder rimpels, fijne lijntjes, acne-littekens, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. In sommige gevallen kan microneedling ook verbetering geven aan striae. Het kan ook helpen om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren, waardoor deze er frisser en stralender uitziet.

Een van de voordelen van microneedling is dat het een niet-invasieve behandeling is, wat betekent dat er geen incisies of operaties nodig zijn. Het is ook relatief pijnloos en heeft weinig tot geen downtime. Dit betekent dat u na de behandeling gewoon uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten, met minimale onderbrekingen.

Prijzen Microneedling

Microneedling
1 sessie € 99
2 sessies € 190
3 sessies € 270

Veelgestelde vragen over Microneedling

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om microperforaties in de huid te maken. Dit stimuleert de natuurlijke genezing van de huid en kan helpen bij het verbeteren van de textuur en de helderheid van de huid.

Microneedling werkt door kleine naaldjes over de huid te rollen of te stampen, waardoor kleine gaatjes worden gemaakt. Dit stimuleert de natuurlijke genezing van de huid en bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling kan helpen bij het verminderen van rimpels, littekens, pigmentvlekken en acne. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de textuur en de helderheid van de huid.

Het wordt aanbevolen om microneedling niet vaker dan eens per maand te doen.

Tijdens de procedure kan er wat ongemak en een licht brandend gevoel zijn, maar over het algemeen wordt microneedling niet als pijnlijk ervaren.

De hersteltijd varieert per persoon, maar over het algemeen duurt het enkele dagen tot een week voordat de huid volledig is hersteld.

Ja, microneedling is over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om de procedure alleen te laten uitvoeren door een ervaren professional.

Microneedling kan helpen bij het verminderen van rimpels, littekens, pigmentvlekken en acne. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de textuur en de helderheid van de huid.

Ja, microneedling kan helpen bij het verminderen van littekens.

Ja, microneedling kan helpen bij het verminderen van striae.

Ja, microneedling kan helpen bij het verminderen van rimpels.

Ja, microneedling kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken.

Ja, microneedling kan helpen bij het verminderen van acne.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij proberen u via deze website natuurlijk zo volledig mogelijk te informeren. Mocht uw vraag toch niet (duidelijk) beantwoord worden, of u wenst aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag
De Microneedling Behandeling Bij Kliniek 88

Meer dan 5.000 injectables behandelingen per jaar bij onze kliniek

Gedegen advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij werken transparant en eerlijk. Het resultaat is bij Kliniek 88 namelijk niet het enige dat telt: de weg er naartoe vinden wij net zo belangrijk. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij adviseren altijd wat voor u de beste mogelijkheid is, en waarom. Maar natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen. Niet iedereen wil direct gaan voor de meest ingrijpende behandeling. Wij bieden ook cosmetische behandelingen die uitermate geschikt zijn om een keer te proberen.

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 8,7 beoordeling
  • Garantie op een natuurlijk resultaat
  • Klinieken in Zwolle en Enschede
  • Ervaren cosmetisch specialisten

Ervaringen

Vrijblijvend consultatiegesprek

Als u geïnteresseerd bent in het ondergaan van microneedling-behandelingen, neem dan gerust contact op met onze kliniek om een consultatie te plannen. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u een gedetailleerde uitleg over wat u kunt verwachten tijdens de behandeling en hoe u voor uw huid kunt zorgen na de behandeling.

Onze kliniek is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige cosmetische behandelingen en we zijn verheugd om onze patiënten de voordelen van microneedling te kunnen bieden. We hopen u binnenkort te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen met onze microneedling-behandelingen.

De behandelruimte voor de microneedling behandeling
Logo Kliniek 88 Zwolle
Kliniek 88 In Zwolle
Logo Kliniek 88 Enschede
Kliniek 88 In Enschede
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top