MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Wat is een PRP behandeling?

De PRP Behandeling

PRP-behandelingen worden steeds vaker toegepast voor gezichtsverjonging, voor de behandeling van wonden, acné littekens en bij haaruitval. Bij een PRP-behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en daarna gecentrifugeerd. Het resultaat is bloedplaatjesrijk plasma, ofwel Platelet Rich Plasma (PRP), dat vervolgens in huid of hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Bij Kliniek 88 bieden wij een PRP behandeling aan voor het gezicht en voor verschillende toepassing van de hoofdhuid.

We smeren niet gewoon bloed op je gezicht, maar wat dan wel?

Een PRP behandeling is geavanceerder dan de meeste mensen denken. “We smeren niet gewoon bloed op je gezicht, maar we maken gebruik van een geavanceerde technologie om bloedplaatjes uit je bloed te halen. Het resultaat hiervan ziet eruit als een goudkleurig serum. Dus een stuk minder spannend dan de naam Vampire Facial doet vermoeden. Bloedplaatjesrijk plasma heeft een veel hogere concentratie bloedplaatjes dan de gemiddelde concentratie van bloedplaatjes in je bloed.

Wat zijn de voordelen van een PRP behandeling?

Een PRP behandeling is 100% lichaamseigen. PRP is een effectieve en natuurlijke methode om fijne lijntjes te behandelen en om de gehele structuur van de huid te verbeteren. Een PRP is de behandeling om een doffe en vermoeide huid weer op te frissen.

Kan een PRP behandeling ook samen met andere behandelingen?

Ja dat is geen probleem. Wij doen veel verschillende behandelingen om veroudering van het gezicht tegen te gaan of juist preventief, zoals een botox- of filterbehandeling of PDO draden.

Wat zeggen anderen over een PRP behandeling bij Kliniek 88?

“Ik geniet nog van het fantastisch resultaat is nog mooier geworden, ik kijk mijn ogen uit ongelooflijk”

Wil je meer weten over een PRP behandeling neem dan contact op met een van onze specialisten 038 -303 55 80 of stuur een mail naar info@kliniek88.nl

Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top