MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Wat is een PDO draadlift?

Kijk Of U Geschikt Ben Voor PDO Draadlift

Stoor je je aan je slapper en ouder wordende huid? Dan is een PDO draadlift wellicht iets voor jou.

Wat is een draadlift?

Bij een draadlift worden polydioxanondraden (PDO-draden) gebruikt die al jarenlang worden gebruikt bij ‘gewone’ operaties. Deze ragfijne draden worden in het te behandelen deel van de huid geregen. Er zijn drie soorten PDO-draden: de gewone draad, de gedraaide draad en een draad met piepkleine weerhaakjes. Voor welke draad wordt gekozen, is afhankelijk van welk gebied er behandeld wordt. Op de plaats van de draadjes maakt de huid lichaamseigen collageen aan. Dit verjongt en verstevigt de huid en heeft daardoor een liftende werking, ook nadat de draadjes zijn ‘opgelost’. Afhankelijk van de conditie van de huid blijft het resultaat een half jaar tot twee jaar na de ingreep zichtbaar.

De behandeling

Tijdens de ingreep word je lokaal verdoofd dit kan met een verdoving crème of een injectie . Het inbrengen van de draadjes gebeurt door middel van een dun naaldje wat als bijna niet pijnlijk wordt ervaren. In de meeste gevallen is hier direct na de ingreep al niets meer van te zien. In een enkel geval kan op de plaats waar geprikt is een blauwe plek ontstaan. Deze zal na enkele dagen weer wegtrekken. Na de ingreep voelt de huid direct al iets strakker aan.

Consult

Of jij in aanmerking komt voor een draadlift is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld je leeftijd (de beste resultaten worden met deze methode behaald bij mensen tussen de dertig en zestig jaar) en de conditie van je huid.

Wil je meer informatie over een draadlift of wil je weten of jij in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag dan een consult aan.

Bij Kliniek 88 maakt u eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze BIG geregistreerde artsen. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Na het gesprek beslist u zelf of u meteen behandelt wilt worden of er nog rustig over na wilt denken. U kunt via onderstaande button een aanvraag voor een consult maken of telefonisch 038 – 303 55 80!

Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top