MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Nieuw product bij Kliniek 88

Inbrengen Van Injectie In De Mondhoek

Vanaf 1 juli hebben wij een nieuw product in ons assortiment, Radiesse®. Afgelopen weken hebben wij achter de schermen hard gewerkt en hebben onze dokters hiervoor extra trainingen gevolgd. Wij streven ernaar om alle producten die wij aanbieden grondig te onderzoeken alvorens aan onze cliënten aan te bieden. Zo garanderen wij de beste producten voor onze cliënten en kunt u met een gerust hart uw behandelingen bij ons uitvoeren.

Radiesse® is een veelzijdige filler, werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie, en heeft een liftend effect.  Het is een injecteerbare filler met Calciumhydroxylatatiet microsferen; deze microsferen zorgt ook voor extra aanmaak van lichaamseigen collageen.
Al ruim 15 jaar kent Radiesse® een toenemend succes als nieuwe-generatie filler. Het is een effectieve en veilig te gebruiken filler voor het opvullen van rimpels, het terugbrengen van volume in je gezicht en het verbeteren van de huidkwaliteit.

Klik hier voor resultaten

  • Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd door ervaren artsen met een BIG-nummer registratie
  • Deze behandeling vermindert rimpels, brengt volume terug in je gezicht en verbetert de huidkwaliteit
Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top