MAAK EEN AFSPRAAK Skip to content

Belotero® Revive

Lachende Dame - Belotero Revive

Wat houdt de Belotero Revive-behandeling in?

De behandeling begint met het tekenen van een raster op de beide wangen. In de vakjes komen kleine prikjes met een dun naaldje. Omdat de prikjes oppervlakkig zijn, vinden de meeste mensen het maar licht pijnlijk. Als u hiervoor een verdovende crème wenst, is dit geen enkel probleem. Nadat de injecties klaar zijn, wordt de huid gemasseerd voor een egaal en gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt al met al zo’n 45 minuten.

Om het maximale herstellende effect op de huid te hebben, begint u met 2 behandelingen. Deze vinden om de vier weken plaats. Omdat Belotero Revive uit natuurlijke producten bestaat, wordt het door het lichaam langzaam afgebroken. Het effect houdt gemiddeld gesproken ongeveer 12/18 maanden aan, hoewel dat van persoon tot persoon kan verschillen. Zodra u merkt dat het effect weer begint af te nemen, is het tijd om de behandeling te herhalen. U heeft dan steeds maar 1 behandeling nodig.

Bijwerkingen Belotero Revive?

Zoals bij elke medische behandeling kunnen er bijwerkingen ontstaan. Na de behandeling kunt u kleine rode puntjes zien van de injecties en kan het gezicht een klein beetje gezwollen en rood zijn. Gebruik dan liever geen make-up, omdat dat in de injectiegaatjes kan komen. Het kan zijn dat u wat lichte branderigheid, jeuk, of pijn voelt. Dit kan enkele dagen aanhouden. Over het algemeen is het zo mild dat mensen weer hun gewone dagelijkse bezigheden oppakken. Door de huid te koelen zal de roodheid of zwelling beperkt worden. Vermijdt de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk warmte als de felle zon, zonnebank of sauna en beperk intensieve gezichtsbehandelingen als massages of scrubs. De meest voorkomende bijwerkingen zijn vochtophoping, pijn, rode of blauwe plekken, jeuk en bultjes van het product. Gelukkig zijn deze bijwerkingen mild en tijdelijk.

Afspraak maken?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

BEL NU  038 30 355 80
E-MAIL  info@kliniek88.nl

Back To Top